Header Ads

Laptop Apple MacBook Pro MJLT2 15.4'' Retina Intel Core i7 2.5GHZ 16GB 512GB OSX

LAPTOP APPLE MACBOOK PRO MJLT2 15.4'' RETINA INTEL CORE I7 2.5GHZ 16GB 512GB OSX


Όταν καταφέρνεις να χωρέσεις τόσα πολλά pixel σε μια οθόνη ?πάνω από πέντε εκατομμύρια στο μοντέλο 15 ιντσών? το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η πυκνότητα των pixel είναι τόσο υψηλή που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τα διακρίνει. Νέα επίπεδα ρεαλισμού για τις εικόνες σας. Χάρη στην εκπληκτική ανάλυση 2880x1800 που προσφέρει το MacBook Pro 15 ιντσών, απολαμβάνετε εικόνες υψηλής ανάλυσης με ακρίβεια pixel. 

Το κείμενο έχει τέτοια ευκρίνεια που τα email σας, οι αγαπημένες σας ιστοσελίδες και τα έγγραφά σας, μοιάζουν τυπωμένα σε χαρτί. Η νέα οθόνη Retina μειώνει την αντανάκλαση διατηρώντας έντονα χρώματα και ποιότητα. Ο υψηλός λόγος αντίθεσης κάνει το μαύρο ακόμα πιο βαθύ και το λευκό, λευκότερο. Και όλα τα υπόλοιπα χρώματα φαίνονται πιο πλούσια και ζωντανά. Η τεχνολογία IPS εξασφαλίζει ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών για να απολαμβάνετε πεντακάθαρη εικόνα από κάθε γωνία. Γι αυτό θα λατρέψετε αυτό που βλέπετε.


Χάρη στους τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i7 πέμπτης γενιάς, το MacBook Pro 15 ιντσών με οθόνη Retina έχει τη δύναμη να κάνει ακόμα πιο εκπληκτικά πράγματα. Ακόμα και οι πιο περίπλοκες εργασίες με επαγγελματικές εφαρμογές, όπως το Final Cut Pro, γίνονται απίστευτα γρήγορα. Επίσης, όλα τα μοντέλα διαθέτουν 16 GB ταχύτατης μνήμης στο στάνταρ εξοπλισμό τους. Όλα αυτά σημαίνουν ότι το MacBook Pro 15 ιντσών είναι σε θέση να αναλάβει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος.

LAPTOP APPLE MACBOOK PRO MJLT2 15.4'' RETINA INTEL CORE I7 2.5GHZ 16GB 512GB OSX

Το MacBook Pro 15 ιντσών διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη και ανάλογες επιδόσεις γραφικών. O επεξεργαστής Intel Core i7 τέταρτης γενιάς διαθέτει γραφικά που συνδυάζουν την ισχύ των γραφικών Iris Pro Graphics και AMD Radeon R9 M370X. Χάρη στα 2 GB μνήμης GDDR5, απολαμβάνετε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια υψηλής ανάλυσης, στην επεξεργασία βίντεο στο Final Cut Pro X ή την απόδοση εικόνων σε επαγγελματικές εφαρμογές γραφικών.
Χάρη στις απίστευτες επιδόσεις ανάγνωσης και εγγραφής του χώρου αποθήκευσης flash με τεχνολογία PCle, η διαφορά είναι εμφανής ό,τι κι αν κάνετε. Η εκκίνηση του υπολογιστή είναι ταχύτατη, οι εφαρμογές ανοίγουν αστραπιαία και η περιήγηση στο desktop γίνεται ομαλά και με μεγάλη απόκριση. Με το μοντέλο 15 ιντσών έχετε έως και 2,5 φορές ταχύτερο χώρο αποθήκευσης flash -με μετάδοση δεδομένων έως 2,0 GBps- που σε συνεργασία με τους τετραπύρηνους επεξεργαστές και τα γραφικά υψηλών επιδόσεων, επιταχύνει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες μοντάζ του Final Cut Pro X.


Χάρη στις ασύρματες τεχνολογίες Wi?Fi 802.11ac και Bluetooth 4.0, μπορείτε να αποσυνδέετε άφοβα το καλώδιο χωρίς να χάνετε τη σύνδεσή σας με το δίκτυο, τα ασύρματα περιφερειακά σας και, φυσικά, τον υπόλοιπο κόσμο. Με το AirPlay και το Apple TV, μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο ασύρματα, να προβάλλετε φωτογραφίες και να απολαμβάνετε μουσική από το MacBook Pro στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας. Επίσης, όταν το MacBook Pro συνδέεται σε έναν σταθμό βάσης Wi?Fi 802.11ac, όπως το AirPort Extreme ή το AirPort Time Capsule, η απόδοση του ασύρματου δικτύου είναι έως και 3 φορές ταχύτερη.
 • Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7 (2.5 GHz, έως 3.7 GHz με ταχύτητες Turbo Boost) με 6 MB κοινόχρηστης μνήμης cache L3.


 • Οθόνη: Retina 15.4'' με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία IPS και ανάλυση 2880 x 1800 pixel.


 • Μνήμη: Ενσωματωμένη 16 GB DDR3L RAM στα 1600 MHz.


 • Σκληρός Δίσκος: 512 GB SSD.


 • Οπτικός Δίσκος: Δεν διατίθεται.


 • Floppy Disk: Δεν διατίθεται.


 • Κάρτα γραφικών: Intel Iris Pro και AMD Radeon R9 M370X με 2 GB αυτόνομη μνήμη GDDR5 και αυτόματη εναλλαγή γραφικών.


 • Ασύρματη επικοινωνία: Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.0 wireless technology.


 • Θύρες επικοινωνίας: 2 x USB 3.0, 2 x Thunderbolt 2 ports, SDXC slot, MagSafe 2 power port, 1 x HDMI port, Headphone port.


 • Κάμερα: Ενσωματωμένη 720p FaceTime HD camera.


 • Ηχεία: Στερεοφωνικά ηχεία.


 • Μικρόφωνο: Διπλά μικρόφωνα.


 • Ασφάλεια: MagSafe 2 connector για την σύνδεση με power adapter (η σύνδεση είναι μαγνητική και προστατεύει το laptop από τυχόν πτώση του με την αποσύνδεση του καλωδίου σε περίπτωση που αυτό τραβηχτεί).


 • Πληκτρολόγιο: Πλήρες πληκτρολόγιο οπίσθιου φωτισμού, Αγγλικό, Force Touch trackpad για ακριβή έλεγχο του δρομέα και δυνατότητες πίεσης. Επιτρέπει τη δυνατότητα Force κλικ, επιταχυντές, σχεδίαση με έλεγχο πίεσης και κινήσεις Multi-Touch.


 • Μπαταρία: Ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου ισχύος 99,5 watt/ώρα και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 9 ώρες ασύρματα στο Web (τιμή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την χρήση) ή έως και 9 ώρες αναπαραγωγή ταινιών από το iTunes ή έως 30 ημέρες σε θέση αναμονής.


 • Χρώμα: Αλουμίνιο.


 • Συνοδευτικό Λογισμικό: Mac OS X Yosemite (περιλαμβάνει AirDrop, AirPlay, υπαγόρευση, Gatekeeper, κέντρο γνωστοποιήσεων, ενσωμάτωση Facebook, ενσωμάτωση Twitter, υποστήριξη για πολλαπλές οθόνες, καρτέλες και ετικέτες Finder, iCloud, κλειδοθήκη iCloud, iCloud Drive, οικογενειακή κοινή χρήση, Dashboard, Mission Control, αναζήτηση με Spotlight, εξοικονόμηση ενέργειας στο Safari, Αpp Nap, Power Nap, συμπιεσμένη μνήμη, ενσωματωμένη κοινή χρήση κ.α.), iLife (περιλαμβάνει iPhoto, iMovie, and GarageBand).


 • Διαστάσεις: 1.8 x 35.89 x 24.71 cm (Υ x Μ x Π).


 • Βάρος: 2.04 kg.


 • Εγγύηση: 1 έτος. DOA 7 ημερών
 • Δεν υπάρχουν σχόλια

  Από το Blogger.