Header Ads

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός


Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy Note 7, το νέο κινητό της σειράς Note που όπως είχαμε γράψει από το Note 5 πήγε απευθείας στο Note 7 (εδώ) για να συνυπάρχει με το Galaxy S7.

Σχεδιασμός

Ανασχεδιάσαμε πλήρως το Galaxy Note. Με διπλή κυρτή οθόνη, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα, καλύτερα και ταχύτερα.Με στρογγυλεμένο το πίσω μέρος για να μπορείτε να κρατάτε το 5,7 ιντσών Note στο χέρι σας άνετα, καθώς χρησιμοποιείτε τη γραφίδα S Pen. Και, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων τηλεφώνων Galaxy, κάναμε το Galaxy Note7 αδιάβροχο. Και αυτή τη φορά όχι μόνο τη συσκευή, αλλά και τη γραφίδα S Pen. Έτσι, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας οπουδήποτε.

  • Σχεδιάστηκε για κράτημα από τις καμπύλες στο πίσω μέρος, οι οποίες καταλήγουν μπροστά
  • Σχεδιάστηκε να προσφέρει περισσότερο χώρο και λειτουργικότητα με μια σχεδόν χωρίς περίγραμμα οθόνη
  • Σχεδιάστηκε για να συνδυάζεται αρμονικά με το S Pen

S Pen
Βελτιώσαμε τη γραφίδα S Pen στον τρόπο γραφής, λειτουργίας, αλλά και στον τρόπο που αυτή "σκέφτεται". Για να γράφει όπως ένα αληθινό στυλό ή πένα, αφού τη χρησιμοποιείτε για να κρατάτε σημειώσεις και να σκιτσάρετε τις ιδέες σας. Για να δουλεύει στο ντους, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας έρθει η έμπνευση. Για να μιλάει πολλές γλώσσες, ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε εσείς, καθώς και για να επικοινωνεί με άλλους τρόπους, όταν τα λόγια δεν είναι αρκετά.


Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός


Ψυχαγωγία
Όταν βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση, συνήθως είναι δύσκολο να βρείτε την κατάλληλη στιγμή και το σωστό μέρος για να ηρεμήσετε. Γι' αυτό μετατρέψαμε το Galaxy Note7 στην απόλυτη συσκευή ψυχαγωγίας, δίνοντάς σας πρόσβαση στα πιο ρεαλιστικά βίντεο HDR και στα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που υποστηρίζουν το νέο API που ακούει στο όνομα Vulkan. Έτσι, μπορείτε να "κατεβάσετε διακόπτες" και να χαλαρώσετε, έστω και για λίγο, ακόμα και όταν μετακινείστε.

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός


Ασφάλεια
Βασικό μας μέλημα αποτελούσε πάντα η εξασφάλιση του απόρρητου και της προστασίας των πληροφοριών σας. Έτσι, αναπτύξαμε έναν από τους πιο ασφαλείς και αξιόπιστους τρόπους, ώστε να έχετε μόνο εσείς πρόσβαση στις πληροφορίες σας: τη σάρωση της ίριδας. Δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για την προστασία του Galaxy Note7 και των δεδομένων του από αδιάκριτα βλέμματα, αλλά είναι και ο πιο βολικός.Κάμερα
Μερικές φορές η στιγμή είναι προγραμματισμένη, άλλες φορές απλώς τυχαίνει. Με το Galaxy Note7, μπορείτε να απαθανατίζετε οποιαδήποτε σκηνή, οποιαδήποτε στιγμή. Η κάμερα που διαθέτει μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις, από την έλλειψη φωτισμού μέχρι την απότομη κίνηση. Αυτό οφείλεται στον αισθητήρα Dual Pixel, ο οποίος δουλεύει με έναν πιο φωτεινό φακό F1.7 και μεγαλύτερων διαστάσεων pixel 1,4 µm για τη λήψη εικόνων, όπως ακριβώς τις βλέπουν τα μάτια μας.

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός


Περισσότερος χώρος για τα πάντα
Όταν έχετε τόσα πολλά αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες, η επάρκεια χώρου είναι πολύ σημαντική. Έτσι, δώσαμε στο Galaxy Note7 εσωτερικό χώρο αποθήκευση που αρχίζει από τα 64 GB, ενώ συμπεριλάβαμε επεκτάσιμη μνήμη που μπορεί να διαχειριστεί έως και 256 GB μέσω κάρτας μνήμης microSD.Περισσότερη ισχύς σε λιγότερο χρόνο
Γνωρίζουμε πως το τηλέφωνό σας έχει γίνει σχεδόν η προέκταση του χεριού σας, γι' αυτό δώσαμε στο Galaxy Note7 μεγαλύτερη μπαταρία με εντυπωσιακά μικρό χρόνο φόρτισης. Επίσης, του δώσαμε την ίδια δυνατότητα ταχείας ασύρματης φόρτισης που συναντά κανείς στα πιο πρόσφατα Galaxy τηλέφωνά μας. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα για φόρτιση, δεν έχετε παρά να το αφήνετε κάτω. Τόσο απλά. Χωρίς καλώδια. Και όπως ακριβώς με τα προηγούμενα τηλέφωνά μας, κάναμε το Galaxy Note7 αδιάβροχο, τόσο την ίδια τη συσκευή όσο και τη γραφίδα S Pen, στεγανοποιώντας τα εσωτερικά μέρη τους.

Smart Switch
Έτοιμοι για την αναβάθμιση σε Galaxy Note7; Χρησιμοποιήστε το Smart Switch για να μεταφέρετε τα πάντα από το παλιό σας τηλέφωνο στο Galaxy Note7. Ή κρατήστε τα όλα στο cloud και κατεβάστε μόνο τα σημαντικά. Εάν κάνετε τη μετάβαση από κάποιο παλαιότερο μοντέλο Galaxy Note, θα βρείτε όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με το S Pen, από σημειώσεις S Note μέχρι σημειώματα δραστηριοτήτων, στην εύχρηστη εφαρμογή Samsung Notes.

Ανθεκτικό στο νερό
Όπως και τα προηγούμενα τηλέφωνά μας, το Galaxy Note7 είναι ανθεκτικό σε νερό. Αυτή τη φορά, όμως, δεν περιοριστήκαμε στη στεγανοποίηση όλων των θυρών εσωτερικά, αλλά καταφέραμε να κάνουμε και το S Pen ανθεκτικό. Διαθέτοντας πιστοποίηση IP68, το Galaxy Note7 μπορεί να αντέξει σε σκόνη, χώμα, άμμο, καθώς και να παραμείνει κάτω από το νερό (σε βάθος έως 1,5 μέτρο) για έως και 30 λεπτά.


Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι γεγονός


Εξοπλισμένο για ασύρματη φόρτιση
Το Galaxy Note7 είναι εξοπλισμένο με την ίδια τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που έχουν υιοθετήσει τα πιο πρόσφατα Galaxy τηλέφωνά μας. Γιατί, από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε την ασύρματη φόρτιση, δεν υπάρχει επιστροφή.

Μεγαλύτερη μπαταρία, ταχύτερη φόρτιση
Για περισσότερη δουλειά και περισσότερο παιχνίδι, χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Και γι' αυτόν το λόγο, το Galaxy Note7 διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερη από εκείνη του προηγούμενου Note. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι φορτίζει πιο αργά, γιατί γνωρίζουμε πως ο χρόνος είναι υψίστης σημασίας.
Προηγούμενο Note 3000mAh - Galaxy Note7 3500mAh

Αξιοσημείωτη κινητήρια δύναμη
Το Galaxy Note7 φέρνει μαζί του πολλές και σημαντικές αναβαθμίσεις: από ταχύτερο και πιο ικανό επεξεργαστή μέχρι καλύτερη GPU. Με τέτοια "ιπποδύναμη" και, σε συνδυασμό με μια μνήμη 4 GB RAM, έχετε πλέον τη δύναμη να κάνετε πολλά περισσότερα.

Τα "πάνω κάτω"
Η χρήση καλωδίου USB Type-C, σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τον φορτιστή στο Galaxy Note7, χωρίς καν να σκεφτείτε από ποια πλευρά θα συνδέσετε το καλώδιο, αφού λειτουργεί όπως και να το βάλετε.

NETWORKTechnologyGSM / HSPA / LTE
2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G bandsLTE
SpeedHSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat9/Cat10 or LTE Cat12 600/150 Mbps
GPRSYes
EDGEYes
LAUNCHAnnounced2016, August
StatusComing soon. Exp. release 2016, August 19
BODYDimensions153.5 x 73.9 x 7.9 mm (6.04 x 2.91 x 0.31 in)
Weight169 g (5.96 oz)
BuildCorning Gorilla Glass 5 back panel
SIMSingle SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
 - IP68 certified - dust proof and water resistant over 1.5 meter and 30 minutes
- Stylus
- Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
DISPLAYTypeSuper AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size5.7 inches (~78.0% screen-to-body ratio)
Resolution1440 x 2560 pixels (~518 ppi pixel density)
MultitouchYes
ProtectionCorning Gorilla Glass 5
PLATFORMOSAndroid OS, v6.0.1 (Marshmallow), planned upgrade to v7.0 (Nougat)
ChipsetQualcomm Snapdragon 820 - USA
Exynos 8890 - Global
CPUDual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo
Quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.6 GHz
GPUAdreno 530
Mali-T880 MP12
MEMORYCard slotmicroSD, up to 256 GB (dedicated slot) - single-SIM model
microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) - dual-SIM model
Internal64 GB, 4 GB RAM
CAMERAPrimary12 MP, f/1.7, 26mm, phase detection autofocus, OIS, LED flash
Features1/2.6" sensor size, 1.4 µm pixel size, geo-tagging, simultaneous 4K video and 9MP image recording, touch focus, face/smile detection, Auto HDR, panorama
Video[email protected], [email protected], [email protected], HDR, dual-video rec.
Secondary5 MP, f/1.7, 22mm, dual video call, Auto HDR
SOUNDAlert typesVibration; MP3, WAV ringtones
LoudspeakerYes
3.5mm jackYes
 - 24-bit/192kHz audio
- Active noise cancellation with dedicated mic
COMMSWLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetoothv4.2, A2DP, EDR, LE
GPSYes, with A-GPS, GLONASS, BDS
NFCYes
RadioNo
USBv3.1, Type-C 1.0 reversible connector
FEATURESSensorsIris scanner, fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, heart rate, SpO2
MessagingSMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
BrowserHTML5
JavaNo
 - Fast battery charging
- Qi/PMA wireless charging (market dependent)
- ANT+ support
- S-Voice natural language commands and dictation
- MP4/DivX/XviD/WMV/H.264 player
- MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player
- Photo/video editor
- Document editor
BATTERY Non-removable Li-Po 3500 mAh battery
MISCColorsBlue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium, Black Onyx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.