Header Ads

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε το OnePlus 6Το OnePlus 6 είναι ίσως το καλύτερο smartphone που έχει κάνει ποτέ η OnePlus. Η κατασκευή του OnePlus 6 δίνει ένα τόνο υψηλής τεχνολογίας παντρεύοντας την παλιομοδίτικη φινέτσα με την νέα.

Εδώ είναι λοιπόν οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά έτσι ώστε το επόμενο κινητό σας να είναι το καμάρι της OnePlus.

> Υψηλές αποδόσεις σε χαμηλή τιμή

Το OnePlus 6 έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές υλικού, που ταιριάζουν εύκολα σε ορισμένες περιπτώσεις που υπερβαίνουν τους καταναλωτές όπως το Samsung Galaxy S9 ή το HTC U12 Plus.

Ακόμα και το μοντέλο με την χαμηλότερη τιμή (περίπου 381 ευρώ) σας δίνει ένα κινητό τηλέφωνο με τον ταχύτερο διαθέσιμο επεξεργαστή που υπάρχει μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω, τον Qualcomm Snapdragon 845, μαζί με την μνήμη 6GB RAM και τον αποθηκευτικό χώρο των 64GB για ατελείωτες φωτογραφίες. Βέβαια τον επόμενο μοντέλο με την περισσότερη μνήμη RAM στα 8GB και με τον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στα 128GB, η τιμή του είναι πολύ περισσότερο από αυτήν που προαναφέραμε (περίπου στα 600 ευρώ) αλλά και πάλι ίσως να τα αξίζει.Όπως και να έχει κάθε έκδοση του OnePlus 6 έρχεται με μία οθόνη των 6,28 ιντσών ανάλυσης 2.280 x 1.080 pixels, οπίσθια κάμερα 16MP και 20MP και μία μπροστά κάμερα στα 16MP όπου δεν θα αφήσει κανέναν στο παράπονο όσο αναφορά την ποιότητα των φωτογραφιών.

> Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Andoid P 

Η Google έχει επιτρέψει στο OnePlus 6 να συμμετάσχει στο πρόγραμμα δοκιμών των Android Beta. Είναι μία από τις λίγες συσκευές που είναι σ' αυτό το πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι το OnePlus 6 θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει την τελική έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος Android P, όταν φυσικά η Google θα το κυκλοφορήσει επίσημα, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι να τελειώσει το 2018. Αυτό επίσης δίνει μια βαρύτητα στην αξιοπιστία του κινητού καθώς πρώτον η Google έδωσε την άδειά της για την beta δοκιμή στην OnePlus και δεύτερον στην σοβαρότητα της εταιρίας αυτής.

> Έχει υποδοχή ακουστικών

Μπορεί τα καινούργια κινητά και οι ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών να μην διαθέτουν υποδοχή για ακουστικά αλλά η OnePlus ξέρει ότι πολλοί χρήστες θέλουν να χρησιμοποιούν τα ενσύρματα ακουστικά τους, όπως και εγώ. Σκεφτείτε ότι δεν θα δαπανήσετε και άλλα χρήματα για να αποκτήσετε ασύρματα ακουστικά.

> Λειτουργία Dash Charge, γρήγορη φόρτιση

Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της OnePlus, το OnePlus 6 χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dash Charge έτσι ώστε οι χρήστες του κινητού να φορτίζουν γρήγορα την μπαταρία των 3.300 mAh. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι ο φορτιστής του κινητού μπορεί να φορτίσει το κινητό μέχρι την μέση σε μόλις μισή ώρα ή από το μηδέν στο 100% σε μόλις μία ώρα. Αυτό σίγουρα είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα για απαιτητικούς χρήστες και ειδικά για χρήστες που νιώθουν ανασφάλεια και ότι το κινητό τους θα σβήσει από στιγμή σε στιγμή.

> Το OxygenOS εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό 

Αυτήν την στιγμή το OnePlus 6 διαθέτει Andoird 8.1 Oreo, μέχρι να αναβαθμιστεί σε Andoird P όπως προαναφέραμε. Το OxygenOS είναι το παρόμοιο σύστημα που έχει η Xiaomi με το MIUI, όπου έχουν βάση στο Android αλλά με μερικές παραλλαγές και με πολλά νέα στοιχεία όπου αναβαθμίζονται τακτικά.

Το OxygenOS έχει την δική του έκδοση Face Unlock (ξεκλείδωμα με το πρόσωπο) και επίσης έχει ακόμα μία λειτουργία, την λειτουργία Gaming για να κόβει αυτόματα πόρους σε εφαρμογές που τρέχουν στο φόντο έτσι ώστε το κινητό να "ξοδεύει" πόρους του επεξεργαστή για τα παιχνίδια.

> Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για να αγοράσετε το Oneplus 6 αλλά σίγουρα ο σχεδιασμός του είναι ένα από τους αρχικούς λόγους. Ο συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου προσδίδουν ένα ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η αδιάβροχη κατασκευή, οι κάμερες με δυνατότητα λήψης βίντεο στα 4K σε 60fps, η σταθεροποίηση εικόνας (OIS) είναι μερικά από τα καλούδια αυτής της υπέροχης συσκευής.

> Gearbest 381,79 ευρώ + 0,57 ευρώ για μεταφορικά χωρίς τελωνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.