Hot!

Ashampoo Burning Studio 20, ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!

Ashampoo Burning Studio 20, ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!


Αποκτήστε το καλύτερο πρόγραμμα για τη συσκευή εγγραφής δίσκων σας! 


Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 είναι η εύκολη και άνετη λύση για να κάνετε εγγραφή τα δεδομένα σας σε CD, DVD και Blu-ray, να αντιγράψετε δίσκων ή να χρησιμοποιήσετε εκτεταμένες δυνατοτήτες πολυμέσων για τη δημιουργία δικών σας προβολών διαφανειών και δίσκων βίντεο με κινούμενα μενού. Αντιγράψτε τα CD ήχου πλήρως αυτόματα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και σχεδιάστε και εκτυπώστε ξεχωριστά καλύμματα για τα έργα σας! Διασφαλίστε τα αρχεία σας με προστασία από γρατσουνιές από την απώλεια δεδομένων και χρησιμοποιήστε κρυπτογράφηση και προστασία με κωδικό πρόσβασης για μέγιστη ασφάλεια. Ζήστε το καλύτερο Burning Studio που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

> Ένα γενικό σχέδιο για τα αντίγραφα ασφαλείας σας
Το δημοφιλές χαρακτηριστικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόλις έγινε πιο ισχυρό. Τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας βοηθούν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και ακόμη, σας υπενθυμίζουν πότε πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας! Ο νέος βελτιωμένος διαχειριστής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παρέχει μια γρήγορη προβολή των υφιστάμενων αντιγράφων ασφαλείας και υποστηρίζει άμεσες ενημερώσεις. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο! Ανησυχείτε ότι τα δεδομένα σας δεν θα χωρέσουν σε δίσκο; Δεν υπάρχει πρόβλημα, χάρη στην επέκταση δίσκων, το Burning Studio μπορεί να τοποθετήσει τα δεδομένα σας σε πολλαπλούς δίσκους αυτόματα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας με κωδικό πρόσβασης!


 • Έξυπνα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αξιόπιστες αντιγραφές δεδομένων
 • Λειτουργία υπενθύμισης για σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Νέος διαισθητικός επεξεργαστής για καλύμματα και ένθετα
 • Υποστήριξη προσομοιωτή πολυμέσων αναπαραγωγέα CD
 • Έτοιμες προεπιλογές για πάνω από 1.600 ραδιόφωνα αυτοκινήτου
 • Φωτεινή διεπαφή χρήστη με υψηλές αντιθέσεις
 • Πολλές ειδικές περιπτώσεις που υποστηρίζονται στη μονάδα ραδιοφώνου αυτοκινήτου
 • Βελτιωμένες επιλογές εγγραφής δίσκων
 • Βελτιστοποιημένη ροή εργασίας για λιγότερα κλικ και χρόνους αναμονής
 • Ευκολότερη δημιουργία εικόνας δίσκου
 • Αυτόματη επέκταση δίσκων για απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης
 • Υποστήριξη καρτών Compact Flash (CF) και μικροδίσκους


> Ναι, η εγγραφή δίσκων μπορεί να είναι τόσο απλή!
Πολλοί χρήστες για πρώτη φορά μένουν έκπληκτοι όταν χρησιμοποιούν το Burning Studio για πρώτη φορά. Είναι τόσο εύκολο; Ναι, όλα είναι γύρω από τρία βήματα. Επιλέξτε τα αρχεία σας, επιλέξτε τη μέθοδο επεξεργασίας και επιλέξτε τον στόχο. Χρειάζεστε ένα κινούμενο μενού για το βίντεό σας; Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συλλογής φωτογραφιών σας σε πολλούς δίσκους; Με το Ashampoo Burning Studio 20, ο καθένας μπορεί να το κάνει!

Ashampoo Burning Studio 20, ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!


> Φέρτε τη μουσική και τα ακουστικά βιβλία στο ραδιόφωνό σας
Όταν κάνετε εγγραφή δίσκους για το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας, η επιλογή της σωστής μορφής είναι κρίσιμη αλλιώς ή θα χάσετε τη σειρά των τραγουδιών σας ή θα καταλήξετε σε ένα μη αναπαραγόμενο δίσκο. Το νέο Burning Studio 20 σας έχει καλυμμένους! Με πάνω από 1600 προεπιλογές και προφίλ για όλα τα κοινά ραδιόφωνα αυτοκινήτων, σχεδόν διπλάσια από την έκδοση 19, οι δίσκοι σας θα λειτουργούν με τον τρόπο που περιμένετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τώρα επίσης προσομοιωτές πολλαπλών δίσκων CD, λειτουργίες ισοσταθμιστή και κανονικοποίηση. Είτε είναι τραγούδι είτε ακουστικό βιβλίο, το Burning Studio 20 προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ακρόασης στο τσακ μπαμ!

Ashampoo Burning Studio 20, ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!


> Σχεδιάστε και δημιουργήστε τις δικές σας ταινίες και παρουσιάσεις
Με το Burning Studio 20, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να κάνετε! Κόψτε τις ταινίες σας, προσθέστε εισαγωγές και τίτλους τέλους ή εισάγετε υπότιτλους ή έτοιμα θέματα για επαγγελματικά αποτελέσματα. Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με εκπληκτικές παρουσιάσεις με μουσική υπόκρουση και μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ένα οπτικό αριστούργημα. Σχεδιάστε ατομικά καλύμματα για τα CD ήχου και χρησιμοποιήστε τη συναρπαστική λειτουργία μωσαϊκού ή τα πολλά πρότυπα. Οικογενειακή γιορτή, δουλειά ή διακοπές, με το Ashampoo Burning Studio 20, τα λαμπρά αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Ashampoo Burning Studio 20, ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!


Μέγιστη ασφάλεια με προστασία από γρατζουνιές
Η αποδεδειγμένη τεχνολογία προστασίας από γρατζουνιές διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Οι γρατζουνιές μπορούν να καταστήσουν τις επιφάνειες του δίσκου δυσανάγνωστες και τα αρχεία ανεπανόρθωτα. Το Ashampoo Burning Studio 20 εξαπλώνει πολλαπλά αντίγραφα των δεδομένων σας σε όλο το δίσκο μαζί με ένα εργαλείο επείγουσας επαναφοράς! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τα πολύτιμα αρχεία και τις αναμνήσεις σας, εάν ο δίσκος γρατζουνηθεί στο μέλλον.

>  Απαιτήσεις

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows® 10, Windows® 8 / 8.1, Windows® 7
 • Λογισμικά: Windows Media Player 10, Microsoft .NET Framework 4.5, DirectX 9.0C
 • RAM: 2 GB
 • Χώρος Σκληρού Δίσκου: 250 MB για την εγκατάσταση
 • Μέχρι και 9 GB για αρχεία (DVD)
 • 25/50 GB για αρχεία (Blu-ray)
 • 100 GB για αρχεία (Blu-ray XL)
 • Κάρτα Γραφικών: DirectX 9 Hardware Pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.
 • Κάρτα Ήχου: Οποιαδήποτε (on-board or USB)
 • Άλλα: Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.
 • Για κάποιες υπηρεσίες απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο Σύνδεση στο διαδίκτυο θα χρειαστεί και όταν θα πρέπει να επαληθεύσετε την άδεια χρήσης του λογισμικού σας.

> Λήψη (download free Ashampoo Burning Studio 20)
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την δοκιμαστική έκδοση από εδώ και αν μείνετε ευχαριστημένοι μπορείτε να το αποκτήσετε με αποκλειστική έκπτωση 60% από εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου